mladiinfo

Nicholas A. Pennipede Memorial stipendija za brucoše

Nicholas A. Pennipede Memorial Scholarship uz pomoć Eye Associates nudi stipendiju u iznosu od 1 000 dolara namijenjenu brucošima koji su posvećeni radu u lokalnoj zajednici. Kandidat bi već trebalo biti ili planira biti upisan na osnovne studije.

Prijavu treba predati preko mejla a mora uključiti: puno ime i prezime, adresu, mejl adresu, broj telefona, dokaz o trenutnom akademskom statusu i esej. Esej treba sadržati od 500 do 800 riječi o tome na koji način će kandidatovo obrazovanje pomoći zajednici, kako će mu stipendija pomoći da ostvari svoje ciljeve kao i zašto bi Eye Associates baš njega izabrali. Takođe je potreban dokaz o upisu ili pismo prijema na akreditovani univerzitet koji se nalazi na spisku koji se nalazi na zvaničnom sajtu Ministarstva obrazovanja SAD- a. Stipendija se daje za samo jednu akademsku godinu.
Rok za slanje prijava je 15.09.2017. godine a dobitnik će biti poznat 15.10.2017. godine. Detaljnije informacije i mejl adresa za prijavu mogu se naći na: http://www.seetheclarity.com/about/scholarship/.