Posao direktora za prikupljanje sredstava u Beču

Organizacija za zaštitu životinja Four Paws objavljuje konkurs za posao na poziciji direktora za prikupljanje humanitarnih sredstava. Sjedište organizacije je u Beču. Visina zarade na godišnjem nivou iznosi 70000 eura ili više, u skladu sa iskustvom kandidata.

OBLAST:

Finansije.

OPIS

Zaposleni na navedenoj poziciji će biti odgovoran za strateško upravljanje i implementaciju strategija prikupljanja sredstava. Neki od specifičnih zadataka su: razvoj i implementacija strategija na globalnom i nacionalnom nivou; procjena spoljašnjih okolnosti, inovacija i trendova u cilju razvoja i konkurentnosti na globalnom nivou; nadgledanje budžeta, kontrolisanje i izvještavanje o finansijama i aktivnostima prikupljanja na globalnom i nacionalnim nivoima; supervizija godišnjih planova, nadzora i evaluacija; i drugi poslovi karakteristični za oblast finansija.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta koji imaju najmanje osam godina iskustva na sličnoj poziciji, od čega najmanje pet godina treba da bude na međunarodnom nivou. Potrebno je da su kandidati završili studije u relevantnoj oblasti ili da su prošli obuke koje ih kvalifikuju za posao. Kandidati treba da imaju odlično znanje engleskog i njemačkog jezika, kako u pisanoj, tako i u usmenoj formi.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili pošaljite CV/rezime i motivaciono pismo u kojem objašnjavate kakav pristup i vještine ćete primijeniti na navedenoj poziciji. Prijava treba da bude u vord formatu i na engleskom jeziku. CV ne smije sadržavati fotografije. Dokumenta moraju biti naslovljena sa imenom kandidata i nazivom dokumenta, tj. „cover letter”, odnosno „CV”. U naslovu mejla je potrebno napisati „Four Paws International Fundraising Director”. Prijave se šalju na: zoeoldham@darylupsall.com.

ROK ZA PRIJAVU:

16. februar 2020. godine