mladiinfomne

 Potrebni pripravnici organizaciji “Earth Day Initiative” 

Neprofitna organizacija “Earth Day Initiative” objavljuje konkurs za prijem pripravnika koji će raditi na kampanji za obnovljivu energiju u prostorijama organizacije u Njujorku, SAD.


OBLAST:

obnovljiva energija


OPIS


Pripravnički program je odlična prilika za studente koji žele da steknu iskustvo i nauče više o održivom razvoju, aktivnostima zaštite životne sredine i zajednicama društvene odgovornosti u Njujorku, te steknu kontakte u desetinama organizacija koje rade u ovim oblastima. Pozicija je idealna za pojedinca koji je zainteresovan za ostvarivanje karijere u zagovaranju životne sredine ili korporativnoj društvenoj odgovornosti.

Pripravnik će pomagati u uspostavljanju temelja za novu kampanju koja zagovara korišćenje obnovljive energije. Takođe će pomagati u uspostavljanju kontakata sa kompanijama, neprofitnim organizacijama i školama kako bi se prijavili kao partneri za kampanju, pomogli inicijalnom predstavljanju kampanje za medije i platforme društvenih medija. Većina pripravnika će raditi izvan kancelarije i razgovarati sa potencijalnim organizacionim partnerima i pojedinačnim pristalicama.

Radni angažman uključuje radno vrijeme od 20 sati sedmično. Po završetku programa, pripravnici će dobiti određenu novčanu naknadu.


USLOVI


Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji ispunjavaju sljedeće uslove:

• orijentisanost ka detaljima;
• na raspolaganju su 15 do 20 sati nedjeljno i mogu raditi i u kancelariji i oko Njujorka prema dogovorenom rasporedu;
• fleksibilnost za rad vikendima;
• odlične komunikacione vještine i sposobnost za saradnju sa različitim ljudima i organizacijama;
• poznavanje Microsoft Office programa;
• interesovanje za održivi razvoj i obnovljivu energiju.


NAČIN PRIJAVE


Prijave se podnose elektronskim putem na e-mail adresu: info@earthdayny.org. Potrebno je dostaviti propratno pismo, rezime i informacije o ukupnom prosjeku ocjena (GPA).


ROK ZA PRIJAVU:


21. januar 2018. godine


VIŠE INFORMACIJA


Earth Day Initiative je neprofitna organizacija koja promoviše ekološke aktivnosti i podizanje svijesti o životnoj sredini kroz godišnje događaje, kao i programe tokom cijele godine.

Detaljnije: Potrebni pripravnici organizaciji “Earth Day Initiative”