mladiinfo

Poziv za učešće na internacionalnom sajmu zapošljavanja

Board of European Students of Technology (BEST) objavljuje poziv za učešće na sajmu internacionalnih poslova i stručnih praksi pod nazivom “BEST Career Day” koji će se održati 28. marta 2018. godine u Briselu.

OBLAST:

Zapošljavanje

OPIS

Sajam će okupiti Evropske kompanije i univerzitete. Kroz prezentacije kompanije i univerziteta možete saznati o novim mogućnostima za razvoj karijere. Takođe, imaćete intervju sa kompanijom koja je izabrala baš vas sa ciljem zapošljavanja u istoj. Saznaćete više o radu u internacionalnom okruženju kroz različite radionice. Osim toga, dobijate šansu da se upoznate i sarađujete sa ljudima iz svih krajeva Evrope. Sajam predstavlja jedinstvenu priliku za sve mlade ljude u Crnoj Gori da naprave svoje prve korake ka stvaranju internacionalne karijere.

USLOVI

Pravo da se prijave imaju svi mladi ljudi iz Crne Gore koji imaju dobro znanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi bili dio sajma aplikanti moraju da popune onlajn aplikacionu formu koja se nalazi na zvaničnom sajtu organizacije.

ROK ZA PRIJAVU:

21. januar 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Best je studenska organizacija osnovana 1989. godine, koja danas broji 96 lokalnih grupa u 33 zemlje i preko 4 000 članova. Misija organizacije jeste da uspostavi komunikaciju i saradnju među evropskim studentima, omogući im razmjenu znanja i iskustava, a sve to sa ciljem razvoja njihove globalne misli, upoznavanju drugih kultura, međusobnog razumijevanja i osposobljavanja za dalji rad u internacionalnom okruženju. Detaljnije informacije o sajmu kao i aplikacionu formu aplikanti mogu naći na zvaničnom sajtu organizacije:

Poziv za učešće na internacionalnom sajmu zapošljavanja.