Pridruži se m!M timu

NVO Mladiinfo Montenegro poziva visokoškolce da se prijave za program stručnog osposobljavanja u trajanju od devet mjeseci gdje će imati priliku da se usavršavaju i rade u oblasti svoje struke.

OBLAST:

novinarstvo, sportsko novinarstvo, prevodilaštvo, IT tehnologija, menadžment, marketing menadžment, matematika i računarske nauke, jezici i književnost, psihologija, ekonomija i ostale društvene nauke.

OPIS

Tokom obavljanja stručnog osposobljavanja u organizaciji Mladiinfo Montenegro pripravnici će steći znanje iz oblasti novinarstva, sportskog novinarstva, prevodilaštva, lektorisanja, primijenjenog računarstva i marketing menadžmenta. Oni će raditi na podizanju svijesti o temama koje se tiču mladih kroz učešće u aktivnostima organizacije, promovisaće i isticati značaj neformalnog obrazovanja i raditi na ličnom i profesionalnom razvoju.

Radom na portalima www.mladiinfo.me, www.mladiniksica.me i www.mladiberana.me, pripravnici će raditi na povećanju nivoa informisanosti, pospješivanju aktivizma i većem stepenu mobilnosti mladih ljudi.

USLOVI

Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja, odnosno sa visokim obrazovanjem i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje. Traže se mladi ljudi sa izraženom željom da se usavršavaju i osposobe za rad iz svih oblasti njhovog interesovanja.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da vaš CV pošaljete na mejl posao@mladiinfo.me i da se prijavite preko sajta euprava.me.

ROK ZA PRIJAVU:

18.11.2023. godine 

VIŠE INFORMACIJA

NVO Mladiinfo Montenegro osnovana je 30. marta 2011. godine u cilju poboljšanja položaja mladih, informisanja, promovisanja volonterizma i aktivnog učešća u društvu. m!M teži da mladima obezbijedi uslove za ispunjavanje njihovih ciljeva i potreba, kao i ispoljavanje talenata i mogućnosti, a sve u cilju dobrobiti cjelokupnog društva.

Detaljnije: pr@mladiinfo.me