Prijavite se za trening u Splitu

NVO Mladiinfo Montenegro poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na treningu za  mlade u Splitu, koji će biti održan od 10. do 18. oktobra 2015. godine.

Trening predstavlja centralnu aktivnost projekta „MEDIAtion“, koji uz NVO Mladiinfo Montenegro zajednički sprovode „Info zona“ (Hrvatska), „Asociatia Centrul pentru Resurse Civice“ (Rumunija), „DemNet“ (Mađarska), „Youth Information Agency“ i „Youth Centre Kosmos“ (BiH) i „Lemoako Udala“ (Španija).

Projekat je dizajniran kao međunarodna platforma za razmjenu iskustva među omladinskim radnicima, njihovo osnaživanje i sticanje sposobnosti u oblasti omladinskih medija. Trening će okupiti 24 učesnika iz zemalja iz kojih potiču organizacije koje sprovode projekat. Svi učesnici moraju imati iskustvo u oblasti rada sa mladima.

Učesnici će dobiti priliku da se upoznaju sa problemima, potrebama i potencijalom mladih iz različitih sredina i dobiće uvid u perspektivu medija o tamošnjim mladima. Smještaj i hrana su obezbijeđeni. Od učesnika se očekuje da donesu lokalnu hranu i piće zbog organizacije interkulturalne večeri.

Putni troškovi u iznosu do 180 eura biće refundirani.

Ukoliko želite da učestvujete na treningu, pošaljite CV i motivaciono pismo na: mobility@mladiinfo.me. Participacija za dogadjaj iznosi 15 eura.

Rok za prijave ističe 3. oktobra 2015. godine.