mladiinfo

Quality Company Formations stipendija

Pozivaju se zainteresovani kandidati, koji studiraju na nekom od univerziteta u SAD ili Ujedinjenom Kraljevstvu, da se prijave za stipendiju namijenjenu mladima koji žele otpočeti biznis.

OBLAST

Sve oblasti

OPIS

Stipendija je namijenjena kao dopuna prihodima studenata i iznosi od 1000 do 1250 funti koji se isplaćuju jednokratno. Bilo da želite da posjećujete sajmove, uložite u materijale za prototip, ili vam jednostavno treba finansijska pomoć za pokretanje vašeg prvog poslovnog poduhvata, cilj stipendije je da vam pruži neophodnu pomoć.

USLOVI

Stipendija je namijenjena brucošima i studentima osnovnih studija koji upisuju ili su upisali neku od visokoškolskih institucija u SAD ili UK. Takođe, svaki kandidat mora iskazati želju da započne sopstveni biznis putem dobro osmišljenog predloga koji namjerava i da sprovede. Detaljne biznis projekcije nisu neophodne, samo dobro utemeljena ideja.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavio, kandidat ispunjava prijavni formular, sastavlja bizni predlog u formi eseja od oko 1000 riječi, te zajedno sa potvrdom o prijemu na neki od univerziteta u SAD ili UK, šalje na mejl scholarships@qualityformations.co.uk. U mejlu je neophodno navesti puno ime, adresu i broj telefona.

ROK ZA PRIJAVU

29. jun 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Dobitnici stipendije će biti proglašeni do 27. jula u skladu sa odlukom koju donese komitet koji će sastaviti sama stipendska organizacija i o njoj će biti blagovremeno obaviješteni kandidat i obrazovna institucija.

Za više detalja posjetite zvaničnu prezentaciju školarine
Quality Company Formations stipendija