Sister Cities pripravnički program u SAD-u

Sister Cities International neprofitno diplomatsko udruženje, raspisuje oglas za pripravnika koji bi radio kao asistent u istraživanjima koja sprovodi ova organizacija .

OBLAST:

Nevladin sektor

OPIS

Kandidat bi radio nepuno radno vrijeme, od 12 do 15 sati nedeljno. Ukupno trajanje stažiranja je ne duže od godinu dana. Poslovi se sastoje od istraživanja u oblasti javne politike, pretrage, lektorisanja, uređivanja, provjeravanja referenci i sortiranja bibliografija, pisanja recenzija, pomoć pri prezentacijama, i drugo.

USLOVI

Da bi se prijavio, kandidat mora imati dobar uspjeh u srednjoj školi, mora biti student ili neko ko je diplomirao prije ne više od godinu dana, poželjno neko ko izučava političke nauke, strane jezike, međunarodne odnose, ekonomiju, bezbijednost, žurnalistiku i srodne oblasti. Potrebno je i poznavanje CMS programa, MS office paketa, rada na računaru kao i odlično znanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati šalju popunjenu aplikacionu formu, motivaciono pismo, CV, primjerak nekog materijala koji su pisali dužine tri do pet stranica, kao i dva pisma preporuke, i šalju na mejl jobs@sistercities.org sa svojim punim imenom u naslovu.

ROK ZA PRIJAVU:

26. februar 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija posjetite zvanični veb sajt ove organizacije putem linka.