mladiinfo

Poziv za ljetnju školu u Slovačkoj

Evropski konzorcijum za politička istraživanja (ECPR) objavljuje poziv svim prosvjetnim radnicima da se prijave za učešće u Teaching and Learning programu ljetnje škole koji će se održati od 15. do 23. jula u Slovačkoj.

OBLAST:

teorijska i praktična znanja, društvene nauke

OPIS

Cilj programa je da unaprijedi nastavničku praksu učesnika upoznavajući ih sa principima obrazovnog sistema. Škola se zasniva na kombinaciji praktičnih i teorijskih sesija. Naknada za učešće u ljetnjoj školi je 270 eura. U cijenu ulaze smještaj, obrok i putni troškovi. Po završetku programa, učesnici će dobiti i sertifikate.

USLOVI

Mogu se prijaviti strani studenti na PhD studijama ili doktorandi sa najviše šest mjeseci predavačkog iskustva. Program obuhvata PhD studente i stručnjake iz raznovrsnih društvenih disciplina: političke nauke, sociologija, psihologija, antropologija, etika, pravo, ekonomija.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: teaching@eurea.sk. Poželjno je da dokumentacija koju kandidat dostavlja bude u okviru jednog fajla ( npr. jedan Word dokument). Potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

-CV
-motivaciono pismo od 300 do 400 riječi
– izjavu o kandidatovoj filozofiji predavanja

ROK ZA PRIJAVU:

16. februar 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Program ljetnje škole organizuje stalna grupa Evropskog konzorcijuma za politička istraživanja (ECPR) za politiku nastave i učenje (TLP) i namenjena je nastavnicima društvenih nauka. Cilj programa ljetnje škole je da unaprijedi nastavničku praksu učesnika.

Detaljnije: Poziv za ljetnju školu u Slovačkoj