SeniorAdvice stipendija za bivše pomoćnike starih osoba

Organizacija SeniorAdvice dodjeljuje stipendije studentima koji su obavljali posao pomoćnika/staretelja starim osobama, za 2018/2019. godnu.

OBLAST:

Sve oblasti.

OPIS

Dodjeljuje se stipendija od 2000 dolara studentima, koji su bili pomoćnici prijatelju ili rođaku – staroj osobi, koja je namijenjena plaćanju dijela iznosa školarine ili nabavci materijala. Studenti prijavom daju saglasnost da se informacije koje su podnijeli u sklopu prijave koriste za reklamu ili kampanju za potrebe organizacije SeniorAdvice.

USLOVI

Da bi se prijavili, studenti moraju pohađati dvogodišnji ili četvorogodišnji univerzitet ili koledž počev od jeseni 2018. godine, i imati prethodno iskustvo u njezi stare osobe – člana porodice ili prijatelja.

Pobjednici konkursa će biti obavešteni do prvog avgusta 2018. godine.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati šalju lične podatke, oblast studija, uspjeh na trenutnom nivou studija, datum kada bi trebalo da diplomiraju. Zatim u prilogu dostavljaju i video zapis od tri minuta u kojem će kazati nešto više o svom iskustvu kao staratelja/pružaoca njege. Prijave se šalju na mejl adresu scholarship@senioradvice.com

ROK ZA PRIJAVU:

15. jul 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija o ovom konkursu posjetite oglas na veb sajtu SeniorAdvice.