mladiinfo

Stipendije EADA poslovne škole

Maastricht škola menadžmenta (MSM) i EADA poslovna škola (EADA) pružaju jedinstvenu metodologiju, koja omogućava studentima da poboljšaju vještinu komunikacije, pregovaranja, timskog rada i liderstva kako bi izgradili karijeru u kompaniji, organizaciji ili čak u svom poslovanju.

EADA poslovna škola nudi program poslovnog menadžmenta za obuku, istraživanje i talente. Njegov cilj je da doprinese ličnom i profesionalnom razvoju poslovnih lidera. Stipendije koje nudi EADA poslovna škola su namijenjene oblastima ekonomije, poslovnog menadžmenta i finansija. Kandidat treba da ima diplomu priznatog univerziteta, GMAT (min.rezultat od 650) ili popunjenu EADA online prijavu za prijem, da dostavi TOEFL potvrdu sa rezultatom od 100. U septembru 2017. godine, dodjeljuju se tri stipendije koje pokrivaju troškove školarine, troškove avonskih letova do Barselone i obrnuto, dio troškova života tokom studiranja.

Rok za prijavljivanje je: 14. septembar 2017. godine.

Više informacija možete dobiiti na linku: https://sqore.com/opportunity/master-in-sustainable-business-and-innovation-scholarships?utm_source=heysuccess&utm_medium=listing&utm_campaign=