mladiinfo

Stipendije za osnovne studije prava u Americi

Dickson Poon stipendijski program objavljuje konkurs za dodjelu stipendija svim budućim brucošima koji namjeravaju da upišu studije iz oblasti prava. Odabrani kandidati će imati priliku da pohađaju osnovne studije na Dickson Poon pravnom fakultetu u Londonu, u okviru King’s koledža.

 

OBLAST:

pravo

OPIS:

Program stipendiranja Dickson Poon dodjeljuje 30 prestižnih stipendija u vrijednosti od po 5,000 dolara na godišnjem nivou u toku trajanja studija. Stepen konkurencije za stipendije je visok, te se očekuje da Dickson Poon stipendisti imaju aktivnu ulogu u školskoj zajednici tokom studija i u globalnoj zajednici nakon stečene diplome.

USLOV:

Program obuhvata kandidate iz svih zemalja koji se moraju prijaviti za mjesto na studijama prava na King’s koledžu za akademsku 2018. godinu da bi ostvarili pravo na prijavu za Dickson Poon stipendijski program.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem, pri čemu kandidati moraju preuzeti prijavni obrazac sa zvaničnog sajta stipendijskog programa (link naveden dalje u tekstu) i popuniti ga prema smjernicama koje su date u sklopu tog obrasca.

ROK ZA PRIJAVU:

31. oktobar svake godine.

VIŠE INFORMACIJA


Detaljnije: Stipendije za osnovne studije prava u Americi