Takmičenje u oblasti dizajniranja 3D nakita

My Precious Plastics takmičenje je međunarodno takmičenje namijenjeno mladim dizajnerima širom svijeta koji žele istražiti na koje se sve načine može iskoristiti plastika i 3D štampa za dizajniranje nekonvencionalnih komada nakita. Takmičenje je namijenjeno svim mladim ljudima koji su zainteresovani da istupe u svijet 3D nakita.

Dizajn kategorije uključuju: prst, vrat i ručni zglob a svaki dizajner može dostaviti maksimum tri različita dizajna za svaku kategoriju. Deset najboljih ideja biće odštampano i poslato dizajnerima zajedno sa profesionalnom fotografijom. Nagrada za najbolje tri dizajn ideje u svakoj kategoriji biće podijeljene na sljedeći način: prvo mjesto 750 evra, dugo mjesto 500 evra dok će treće mjesto osvojiti nagradu u iznosu od 250 evra. Način prijavljivanja je onlajn.

Kandidati trebaju priložiti svoje ideje (u .STL fajlovima) do desetog septembra 2017. godine putem zvaničnog sajta. Detaljnije informacije o ovom takmičenju mogu se naći na sljedećem linku: https://www.mything.com/mypreciousplastics/?fref=gc&dti=1280986168594259