mladiinfo

Tiny Home Project za volontere u Los Anđelesu

Backyard Homes traži volontere koji će da pomognu u rješavanju krize u Los Anđelesu.

OBLAST:

Volonterizam.

OPIS

Centar organizacije je patentirani kućni dizajn koji omogućava da se kućni dizajn prenosi na raspoloženi stambeni prostor u gradu. Glavni cilj programa je da se kritična populacija beskućnika skući na imovinu partnera. Grade se male kuće na dostupnom prostoru i potrebni su volonteri koji će učestvovati u projektima, po nekoliko sati nedjeljno. Volonteri imaju priliku da sarađuju sa izvršnim direktorima, planerima nekretnina i urbanističkim planerima, kako bi se suočili sa problemima korišćenja raspoloživog stambenog prostora. Volonteri imaju obuku, iskustvo, rad na promjeni situacije. Ovo je trebalo biti ponuđeno kao plaćena pozicija, međutim, ne postoje sredstva za to.

USLOVI

Svi koji su zainteresovani, mogu da se prijave da volontiraju u ovom programu. Bitno je imati volju i strast za rješavanje pitanja koja su vezana za siromaštvo, ljudska prava i lokalni život.

NAČIN PRIJAVE

Aplicira se onlajn putem na sljedećem linku: http://www.ourbackyardhomes.org . Pošaljite jedan esej i objasnite zbog čega se prijavljujete na:

info@ourbackyardhomes.org .

ROK ZA PRIJAVU:

Jun 2018.

Detaljnije na: http://www.ourbackyardhomes.org .