Na slici je plakat na kome se obavještava o radionici.

Učestvujte u radionici ,,CEF atelje – vještine predstavljanja poslodavcu’’

Frankofona kancelarija za zapošljavanje i kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore, organizuje dvodnevnu radionicu koja je namijenjena studentima svih godina studija 23. i 24. novembra u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore, sa početkom u 11h.

OBLAST:

više oblasti

OPIS

Prvog dana radionice, fokus će biti na temama pisanja CV-ja i motivacionog pisma. Studenti će, uz stručne instrukcije, naučiti kako da pravilno strukturiraju potrebna dokumenta. Drugog dana, radionicu će činiti simulacija intervjua. U interaktivnom okruženju, polaznici će imati priliku da iskuse jedan razgovor za posao, saznaće koja pitanja mogu očekivati, a svaki od njih će imati priliku da se stavi u ulogu kandidata, dobije konstruktivne povratne informacije i savjete za unapređenje svog nastupa na razgovoru za posao kako bi ostavili dobar prvi utisak. Dodatno, studenti će imati priliku da se postave u poziciju budućeg poslodavca i iz tog ugla sagledaju šta je ključno u razgovoru za posao. Na kraju radionice, studenti će biti upoznati sa metodama i tehnikama aktivnog traženja posla.
Cilj radionice je osnažiti i osposobiti studente za upravljanje vlastitom karijerom, pripremu za tržište rada te preuzimanje aktivne uloge u svom karijernom razvoju.
Simulaciju intervjua će voditi specijalna gošća radionice Ivana Radulović, stariji menadžer ljudskih resursa u CMM Montenegro kompaniji..

USLOVI

Pravo učešća imaju svi zainteresovani studenti.

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti slanjem imena, prezimena, fakulteta i kontaktnog telefona na e-mail adresu razvojkarijere@ucg.ac.me

ROK ZA PRIJAVU:

22.11.2023. do 12h

Detaljnije na:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1025/objava/171423-dvodnevna-radionica-za-studente-ucg-vjestine-predstavljanja-poslodavcu