mladiinfo

UltimateRankReviews stipendije za oblast informacionih tehnologija

UltimateRankReviews nudi stipendije istaknutim studentima za akademsku 2018/2019 godinu kojima je potrebna podrška za studije iz oblasti informacionih tehnologija, softvera, i kompjuterskih nauka.

OBLAST

Informacione tehnologije, softver, kompjuterske nauke

OPIS

Stipendija iznosi 2000 dolara i namijenjena je kao doprinos školarini. Mogu se prijaviti kandidati svih nacionalnosti. Odabir se vrši na osnovu akademskog uspjeha i prethodnih iskustava, kao i iskazane potrebe za finansijskom podrškom.

USLOVI

Da bi se prijavio, kandidat mora biti prijavljen na neki od programa iz gore navedenih oblasti, biti državljanin zemlje u kojoj je upisao studije, te iskazati potrebu za finansijskom podrškom.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati šalju akademska dokumenta i bilo kakvu vrstu potvrde o neophodnosti finansijske podrške, i zajedno sa esejem od 1500 riječi na temu “The power of technology in transforming human progress” šalju na mejl admin@ultimaterankreviews.com.

ROK ZA PRIJAVU

22. April 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Dobitnik stipendije će biti kontaktiran do 18. novembra a stipendija će biti dodijeljena u januaru naredne godine. Detaljnije o samoj stipendiji na
UltimateRankReviews stipendije za oblast informacionih tehnologija.