mladiinfo

Volonterski i program istraživačkih stipendija u Kaliforniji

Nevladina organizacija Delta analytics iz Kalifornije objavljuje poziv za program volontiranja i stipendiranja svima koji žele da steknu nova radna iskustva koja će im koristiti u budućoj karijeri, a u isto vrijeme i da urade dobar istraživački projekat.

U okviru ovog programa svi aplikanti će imati priliku da učestvuju u svim aktivnostima ove organizacije kao i da radeći sa timom iskusnih stručnjaka sprovedu svoje istraživačke projekte. Program će trajati od mjesec dana do pet sedmica, a volonteri će raditi puno radno vrijeme, odnosno 40 sati na sedmičnom nivou. Ovaj program pruža jedinstvenu priliku aplikantima da unaprijede svoje profesionalne, personalne i interpersonalne vještine. Da bi se prijavili za ovaj program aplikanti moraju popuniti aplikacioni formular.

Nakon popunjenog formulara sa aplikantima će biti odrađen intervju i na kraju će se obaviti selekcija primljenih kandidata.

Prijave za ovaj program mogu se slati do tridesetog septembra 2017. godine. Detaljnije informacije mogu se naći na zvaničnom sajtu organizacije:

http://www.deltanalytics.org/delta-fellows.html?fref=gc&dti=1280986168594259