Volontiraj na podgoričkom sajmu knjiga

Mladiinfo Montenegro poziva mlade da se prijave za volontiranje na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja.

 

OPIS

 

Sajam će se održati u garažnom dijelu šoping mola Delta City od 7-14. maja 2018. godine.

Volonteri će pomagati organizatorima sajma a takođe i dijeliti promotivni materijal naše organizacije na našem štandu, gdje će srednjoškolci i studenti, kao i svi građani Podgorice i drugi posjetioci sajma imati priliku da se bliže upoznaju sa radom naše organizacije kao i sa radom volonterskog servisa.

Angažovanje volontera biće i u medijskom djelu manifestacije, gdje će pisati izvještaje, članke , pisati tekstove, fotografisati i raditi intervjue sa izlagačima. Svi zainteresovani volonteri koji se odazovu akciju pomagaće izlagačima na štandovima u izlaganju i prodaji a takođe učestvovati u tehničkom djelu pripreme ovog događaja.

Pored rada i pomoći pri organizovanju sajma volonteri su u prilici da dobiju nova iskustva, znanja i vještine i da ostvare nova prijateljstva i kontakte, kao i da iskoriste mogućnost stručnog usavršavanja i ličnog napredovanja.

Svi volonteri koji budu učestvovali na sajmu dobiće zahvalnice da su pomogli u organizaciji sajma kao i nagradu knjige po izboru organizatora Sajma.

 

OBLAST:

 

volonterizam

 

USLOV:

 

Prijaviti se mogu zainteresovani kandidati od 18 do 30 godina.

 

NAČIN PRIJAVE:

 

Prijave se podnose putem mejla: volonteri@mladiinfo.me

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

  1. 05. 2018. do 12h

 

VIŠE INFORMACIJA:

 

NVO Mladiinfo Montenegro bavi se promocijom volonterizma i podsticanjem mladih na aktivno uključivanje u život zajednice. m!M je osnovana sa ciljem da poboljša položaj mladih u Crnoj Gori, kroz informisanje, edukaciju i njihovo aktivno učešće u društvu. I ovog puta potrudićemo se da uključimo naše mlade u još jedan veoma bitan dogadjaj koji se tiče njihovog obrazovanja i usavršavanja.

Detaljnije: www.mladiinfo.me