www.mladiinfo.me

Chancellor’s stipendije za doktorande na Warwick univerzitetu

U okviru Chancellor’s International Scholarship stipendijskog programa, Univerzitet Warwick iz Engleske nudi studentima iz čitavog svijeta mogućnost upisa doktorskih studija na tom univerzitetu za akademsku 2018/19 godinu.

OBLAST:

inženjering, ekonomija, obrazovanje, računarstvo, istorija, jezici, lingvistika, istorija umjetnosti, pravo, matematika, itd.

OPIS

Dodjeljuje se ukupno 25 stipendija doktorskih studija koje u potpunosti pokrivaju troškove školarine i naknadu (14,800 funti godišnje) za životne troškove tokom perioda od tri godine i pet mjeseci.

USLOVI

Mogu se prijaviti studenti koji započinju doktorske studije bilo koje oblasti na Univerzitetu u oktobru 2018. godine. Stipendija ne uslovljava po pitanja nacionalnosti kandidata, iako studenti moraju imati status međunarodnog studenta (zbog naknada).

NAČIN PRIJAVE

Prijave se mogu dostaviti elektronskim putem. Kandidati se prvo moraju prijaviti za mjesto na programu, a zatim popuniti online prijavni obrazac za stipendisjki program. Uz uredno popunjen prijavni formular, neophodno je dostaviti i relevantne akademske transkripte i dva pisma preporuke.

ROK ZA PRIJAVU:

Krajnji rok za slanje prijava je 19. januar 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Univerzitet Warwick svrstan je među deset najboljih univerziteta u Velikoj Britaniji i jedan je od vodećih univerziteta sa priznatom reputacijom izvrsnosti u istraživanju i nastavi, za inovacije i za veze sa biznisom i industrijom.

Detaljnije: Chancellor’s stipendije za doktorande na Warwick univerzitetu