mladiinfo

Master stipendije na Åbo Akademi univerzitetu

Åbo Akademi univerzitet iz Finske dodjeljuje stipendije inostranim studentima koji žele da upišu magistarske studije na tom Univerzitetu.

 

OBLAST:

 

upravljanje digitalizacijom, biomedicinski inženjering, informacione tehnologije, hemijski inženjering

 

OPIS

 

Stipendije su dostupne kandidatima koji namjeravaju da pohađaju magistarske studije na Univerzitetu Åbo Akademi u Finskoj. Dodjeljuju se stipendije u iznosu do 18.720 eura.

 

USLOVI

 

Pravo na prijavu ostvaruju studenti koji dolaze iz zemalja van EU i imaju bečelor (četvorogodišnju) diplomu. Za stipendijski program se mogu prijaviti isključivo oni kandidati kojima je prethodno odobren upis na Univerzitet Åbo Akademi.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Prijave za stipendijski program se podnose elektronskim putem. Kandidati se prvo moraju prijaviti za upis na Univerzitet preko prijavnog portala: http://www.abo.fi/ansok/en/master?utm_medium=sqore…. Ukoliko je kandidat primljen, potrebno je popuniti prijavni formular za stipendijski program na: Prijavni obrazac

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

31. januar 2018. godine

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Abo Akademi Univerzitet osnovan je 1981. godine kao javna institucija u Finskoj. Univerzitet je smješten u gradu Turku i ima jedan od najprestižnijih poslovnih programa na svijetu.

Detaljnije: Master stipendije na Åbo Akademi univerzitetu