mladiinfo

Potreban razvojni/projektni asistent Waterkeepers Iraq organizaciji

Waterkeepers Iraq organizacija objavljuje poziv međunarodnim kandidatima da se prijave za volonterski program i pruže pomoć u istraživanju, razvoju, uređivanju i podnošenju prijedloga za finansiranje i drugih izvještaja o projektima.

OBLAST:

biznis

OPIS

Volonterski program je predviđen za terenski rad u Iraku, pri čemu odabrani kandidati mogu raditi i od kuće. Program će trajati od šest mjeseci do pola godine uz nepuno radno vrijeme. U okviru programa, kandidatima će biti obezbijeđena adekvatna obuka.

USLOVI

Program je otvoren za kandidate iz svih zemalja koji imaju iskustvo u radu sa Microsoft Word programom i napredno znanje engleskog jezika. Prednost će imati kandidati koji poznaju irački arapski i / ili kurdski jezik.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je dostaviti CV i kratko motivaciono pismo na e-mail adresu: info@waterkeepersiraq.org.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Waterkeepers Iraq je organizacija koja se zalaže i radi na zaštiti rijeka, potoka i plovnih puteva Iraka i podržava lokalne zajednice u održivom korištenju ovih prirodnih resursa.

Detaljnije: Potreban razvojni/projektni asistent Waterkeepers Iraq organizaciji.