mladiinfo

Yenching društveno inovativni forum u Pekingu

Yenching akademija objavljuje poziv kandidatima zainteresovanim za klimatske promjene da se prijave za 2017 Yenching društveno inovativni forum koji će se ove godine pod nazivom ‘Dinamična rješenja za održivu budućnost’ održati u Pekingu.

OBLAST:

zaštita životne sredine, ekologija

OPIS

Forum će biti održan u periodu od 8. do 11. decembra na Univerzitetu u Pekingu. U okviru foruma, biće organizovan niz interaktivnih aktivnosti, uključujući radionice, radne izlete, sastanke i prezentacije koje će se baviti pitanjima klimatskih promjena i održivosti i drugim temama iz oblasti zaštite životne sredine. Učesnici foruma će imati priliku da predstave trenutne projekte potencijalnim investitorima, kao i da upoznaju start-up sektor Pekinga.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji ispunjavaju sljedeće uslove:

– tečno znanje engleskog jezika (radni jezik foruma)
– demonstrirano iskustvo u razvoju rješenja za probleme životne sredine
– posvećenost pozitivnoj promjeni u relevantnoj oblasti
– inovativno razmišljanje.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac uz koji se dostavlja prateća dokumentacija.

ROK ZA PRIJAVU:

20. oktobar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Yenching forum za inovacije je platforma za talentovane mlade inovatore iz cijelog svijeta. Forum nudi priliku inovativnim mladim ljudima da razvijaju i dijele rješenja za neke od alarmantnih društvenih problema sa kojima se suočava Kina i zemlje širom svijeta.

Detaljnije: Yenching društveno inovativni forum u Pekingu