mladiinfo

Učestvujte u programu zaštitite valabija u Australiji

Frontier, nevladina organizacija iz SAD-a, poziva volontere iz svih zemalja da se prijave za učešće u projektu zaštite valabija (torbar) koji se realizuje u Kvinslendu, u Australiji.

OBLAST:

zoologija, zaštita životinja

OPIS

Projekat ima za cilj da zaštiti povrijeđene i napuštene životinje. Dnevne aktivnosti volontera mogu uključivati hranjenje životinja i održavanje prostora u kojem su smještene. Cijena participacije iznosi 1 145 eura za dvije sedmice trajanja programa. Moguće je produžiti boravak za jednu sedmicu, pri čemu su kandidati u obavezi da izdvoje dodatnih 495 eura. U okviru programa, učesnicima će biti obezbijeđeni:

– tri obroka dnevno
– smještaj
– prevoz sa aerodroma
– projektna orijentacija
– projektna oprema.

USLOVI

Mogu se prijaviti volonteri iz svih zemalja – grupe, porodice ili pojedinci. Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji imaju najmanje 18 godina i srednji nivo znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac na: https://www.frontiergap.com/ApplyNow.aspx?id=12.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Osnovana 1989. godine kao neprofitna nevladina organizacija (NVO) za očuvanje i razvoj, Frontier je bio inovator u kreiranju kvalitetnih volonterskih programa širom svijeta. Frontier se, kao internacionalna organizacija sa globalnim uticajem, bavi očuvanjem i razvojem zajednica u 60 zemalja na pet kontinenata.

Detaljnije: Učestvujte u programu zaštitite valabija u Australiji