Završena druga CEO Podgorica konferencija

Mladiinfo Montenegro bio je prijatelj druge CEO konferencije u Podgorici održane u subotu 13. maja u anfiteatru Ekonomskog fakulteta.

CEO konferencija je događaj koji je na jednom mjestu okupio mlade ljude i spojio ih sa uspješnim ljudima. Konferencija je stvorila ambijent za kvalitetan networking, a učesnici sa konferencije izlaze bogatiji za novo iskustvo ali i osjećaj sigurnosti, snage i volje za stvaranjem boljeg društva u svakom smislu.

Ove godine na drugoj CEO konferenciji svoje životne i lične priče podijelili su: Andrijana Božović (muzičarka i TV voditeljka), Sanja Milosavljević (Executiv Assistant & PR coordinator Riana Group DMCC-a), Momčilo Otašević (poznati crnogorski glumac), Marina Raković (karatistkinja), Danilo Niković ( HR konsultant), Milo Radulović (osnivač Marleq).

Ovaj jedinstveni projekat na našim prostorima je vrtoglavo rastao i u kratkom vremenu prevazišao granice Bosne i Hercegovine, te se od prethodne godine realizuje i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, sa tendencijom ekspanzije prema zapadnoevropskim središtima.

CEO tim ovogodišnjeg događaja vrijedno je radio na pripremi mjesta, dovođenju inspirativnih govornika iz raznih oblasti, kao i uvođenju novina u organizaciji same konferencije koje CEO priču podižu na viši nivo.

Ovaj tim čine upravo mladi studenti koji predstavljaju budućnost efikasnog razvoja naše zajednice.Konferencija je prošle godine okupila preko 200 učesnika, a ove godine očekivanja su premašena pa je brojka duplo veća.