mladiinfo

CLUE nagradni konkurs za najbolji dizajn rasvjete


Community Lighting for the Urban Environment (CLUE) organizacija raspisuje nagradni konkurs za sve kandidate koji žele da učestvuju u takmičenju za najbolji dizajn rasvjete. Konkurs je otvoren za studente, pojedince, firme, pripravnike i buduće profesionalce.


OBLAST:

dizajn, urbanizam, industrija


OPIS


Početkom marta 2018. godine, CLUE dodjeljuje nagrade ukupne vrijednosti od 8,500 dolara, od čega se izdvaja 5,000 dolara za najbolji dizajn. Nagrade će dodijeliti međunarodni žiri sastavljen od profesionalaca iz oblasti dizajna i urbanizma.

Dobitnik prve nagrade će imati priliku da prisustvuje LIGHTFAIR International događaju u Čikagu, u maju 2018. godine. Organizator pokriva sve troškove putovanja i smještaja prilikom posjete Čikagu.


USLOVI

Mogu se prijaviti studenti, budući profesionalci sa petogodišnjim iskustvom, pojedinci, firme, industrijski dizajneri, arhitekte, inženjeri, umjetnici i drugi.
Multidisciplinarni timovi su takođe poželjni kandidati.


NAČIN PRIJAVE


Prijave se dostavljaju elektronskim putem. Kandidati koji žele da se prijave za takmičenje prvo moraju da se registruju na zvaničnom sajtu CLUE organizacije kako bi se informisali o potrebnoj dokumentaciji.


ROK ZA PRIJAVE:

Rok za dostavljanje prijava je 30. januar 2018. godine.


VIŠE INFORMACIJA:

Podržano od strane Philips univerziteta, CLUE je konkurentsko međunarodno takmičenje za mlade profesionalce i studente za najbolje i inovativne ideje u dizajnu rasvjete.

Detaljnije: CLUE nagradni konkurs za najbolji dizajn rasvjete