mladiinfo

Master stipendije u oblasti marketinga u Londonu

ESCP Europe Business School objavljuje poziv za program stipendiranja studentima koji žele da upišu master studije na ESCP Europe poslovnom fakultetu u Londonu.

OBLAST:

marketing i kreativna industrija

OPIS

Stipendije su namijenjene studentima kojima je potrebna finansijska podrška kako bi upisali studije. Svoju odluku o ponuđenim stipendijama i nagradama aplikanti moraju donijeti mnogo prije isteka roka za prijave. Djelimične stipendije od 3.000 funti će biti dodijeljene na osnovu:

– finansijske potrebe
– zasluge tokom procesa prijema
– izvanrednih akademskih dostignuća i potencijala.

USLOVI

Program je namjenjen studentima koji imaju potrebu za finansijskim sredstvima kako bi finansirali svoje studije. Da bi bio kvalifikovan za stipendijski program, kandidat se prvo mora prijaviti za mjesto na studijskom programu Univerziteta. Mogu se prijaviti kandidati koji ispunjavaju sljedeće uslove:

– kandidat ima 18 ili više godina
– kandidat je živio u Britaniji najmanje tri godine prije početka studiranja
– kandidat je spremnan da radi u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon završetka studija.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: msc.mmk@escpeurope.eu. Potrebno je popuniti prijavni obrazac za stipendiju, zajedno sa traženom dokumentacijom, do odgovarajućeg roka za prijavu.

ROK ZA PRIJAVU:

10. decembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

ESCP Europe osnovala je grupa ekonomskih naučnika i biznismena 1819. godine kao prvu poslovnu školu na svijetu. ESCP Europe povezuje i oblikuje poslovni svijet unapređenjem međusobne saradnje, znanja i prakse upravljanja kulturom.

Detaljnije: Master stipendije u oblasti marketinga u Londonu

Iz oblasti kreativne industrije predlažemo i Kvinslend univerzitet dodjeljuje stipendije u Australiji