mladiinfomne

Ljetnja škola nauke Centra John Innes 

Centar John Innes poziva studente osnovnih studija iz svih zemalja da se prijave za učešće u Undergraduate Sumer School programu koji će se održati u Norviču, Velika Britanija.

OBLAST:

prirodne nauke, ekologija, biološke i biomedicinske nauke i srodne oblasti

OPIS

Program Undergraduate Sumer School organizuje John Innes centar u partnerstvu sa Sainsbury laboratorijom i Earlham institutom. U okviru programa, aplikanti će imati priliku da uče i steknu znanja koja će im koristiti u daljoj karijeri, a koja će im prenijeti eminentni stručnjaci u oblasti botanike i mikrobiotičke nauke.

Program traje osam sedmica, sa početkom prvog jula, a završava se 28. avgusta 2018. godine. U okviru programa, aplikanti će imati sljedeće benifite: sedmični džeparac u iznosu od 200 dolara, smještaj u privatnoj kući sa zajedničkom kuhinjom, svakodnevno organizovane seminare, istraživanja, kao i društvene aktivnosti. Takođe, učesnici će imati priliku da budu dio svjetskog istraživačkog tima i da lično daju svoj doprinos u obavljanju istraživanja.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju domaći i inostrani studenti osnovnih studija koji pohađaju bilo koji fakultet u svijetu, imaju dobro znanje engleskog jezika i spremni su da steknu nova znanja i iskustva koja će im koristiti u daljoj karijeri.

Brucoši i studenti završne godine osnovnih studija ne ostvaruju pravo na prijavu.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA

Da bi bili dio programa, aplikanti moraju popuniti onlajn prijavni obrazac .

ROK ZA PRIJAVU:

19. januar 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Centar John Innes je nezavisni, međunarodni centar izvrsnosti za istraživanja u oblasti bioloških i hemijskih nauka, uključujući mikrobiologiju, ćelijsku biologiju, biohemiju, hemiju, genetiku, molekularnu biologiju, računsku i matematičku biologiju.

Detaljnije: Ljetnja škola nauke Centra John Innes