Mladiinfo

MMU stipendije za međunarodne studente u Velikoj Britaniji

Univerzitet Manchester Metropolitan (MMU) poziva sve studente da se prijave za stipendiju koja se dodjeljuje za dodiplomske i postdiplomske studije.

 

OBLAST:

računovodstvo i finansije, arhitekturu, umjetnost, medije i dizajn, biologiju, hemiju, dramske umjetnosti, ekonomiju, digitalne tehnologije i multimedije, geografiju, francuski jezik, njemački jezik

OPIS

Stipendija finansira studije u trajanju od jedne godine. U okviru MMU-a, u zavisnosti od polja akademskog interesovanja, studenti mogu pohađati kurseve iz širokog spektra oblasti, među kojima i:  i drugo. Stipendija koju finansira MMU za međunarodne studente iznosi od 1000 do 2, 500 funti za studente dodiplomskih i 3, 000 funti za studente postdiplomskih studija.

USLOV

Pravo na prijavu imaju svi međunarodni studenti koji žele da nastave svoje školovanje na pomenutom univerzitetu.

NAČIN PRIJAVE

Prilikom prijave, studenti moraju posjedovati bezuslovno pismo ponude za upis na univerzitet i imati status međunarodnog studenta, kao i obezbijediti potrebne detalje o prethodno pohađanim kursevima, motivaciono pismo sa informacijama o dostignutim akademskim rezultatima i razlozima za upis na univerzitet. Prijave se vrše eletronskim ili putem pošte.

ROK ZA PRIJAVU:

31. oktobar 2017. godine.

 

VIŠE INFORMACIJA

Detaljnije: MMU stipendije za međunarodne studente u Velikoj Britaniji

Iz oblasti računovodstvo i finansije predlažemo i  Stipendije za osnovne studije Toronto univerziteta