mladiinfo

Uljepšajte ljeto djeci iz sirotišta u Bugarskoj

Neprofitna organizacija Canadian Alliance for Development Initiatives and Projects (CADIP) poziva motivisane i entuzijastične mlade volontere da se uključe u program ljetnjeg kampa za djecu iz sirotišta u Plovdivu.

OBLAST:


društveni rad, sport, kultura, edukacija

 

OPIS


U okviru kampa u Plovdivu u Bugarskoj, volonteri će učestvovati u aktivnostima društvenog, edukativnog, sportskog i kulturnog tipa. Glavni cilj projekta je uspostavljanje međukulturalnog i društvenog kontakta između djece i volontera iz čitavog svijeta, kao i razvoj komunikacionih sposobnosti kod djece. Kotizacija za učešće iznosi 350 dolara, a postoji mogućnost i za dodatne troškove (od 50 do 250 dolara).

CADIP je nedavno organizovao i program za djecu s autizmom, tako da su volonteri koji su zainteresovani ili imaju iskustva u radu s djecom s autizmom, dobrodošli da se prijave i za taj program.

Projekat je predviđen za 2018. godinu sa održavanjem u sljedećim periodima:

– od 1. do 14. jula
– od 15. do 28. jula
– od 29. jula do 11. avgusta
– od 12. do 25. avgusta.

 


USLOVI


Mogu se prijaviti volonteri iz svih zemalja koji imaju između 18 i 35 godina i odlično znanje engleskog jezika.

 

NAČIN PRIJAVE


Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac i uz njega dostaviti informacije o plaćenim troškovima za učešće u programu.

 


ROK ZA PRIJAVU:


Prijave su stalno otvorene.

 


VIŠE INFORMACIJA


CADIP je neprofitna kanadska organizacija koja kroz različite dobrotvorne i volonterske inicijative promoviše mir, saradnju, toleranciju i razumijevanje u multikulturalnom, multietničkom i međunarodnom okruženju. Organizacija takođe promoviše obrasce i primjere civilnih aktivnosti usmjerenih na služenje drugima, izgradnju društvenih veza i jačanje zajednica.

Detaljnije: Uljepšajte ljeto djeci iz sirotišta u Bugarskoj

Iz oblasti društvenog rada predlažemo i NCID postdoktorske stipendije na Michigan univerzitetu