Prijavite se na seminar: “Informisani, motivisani i mladi aktivni ljudi”

NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz podršku Misije OEBS-a u Crnoj Gori, u okviru projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) organizuje na trodnevni seminar ,,Informisani, motivisani i aktivni mladi ljudi”. Seminar će biti održan u periodu od 22. do 24. novembra u Budvi (Hotel Avala) i okupiće 20 mladih ljudi iz Crne Gore, uzrasta od 18 do 30 godina, koji  žele da saznaju više o ljudskim pravima, rodnoj ravnopravnosti, medijskoj i digitalnoj pismenosti.

OBLAST:

Više oblasti

OPIS

Projektni timovi EYCA i Misije OEBS-a u Crnoj Gori te pozivaju da se prijaviš za učešće na seminaru i iskoristiš priliku za sticanje novih znanja, vještina i poznanstava. Pored iskusnih predavača koje ćeš imati priliku da čuješ, seminar će poslužiti kao prilika za povezivanje sa drugim mladim ljudima, potencijalnim pokretačima pozitivnih promjena u svojoj zajednici.

Selekcija učesnika/ca će biti napravljena na osnovu odgovora na pitanja iz formulara i jasno iskazanog stepena motivacije mladih za učešće na seminaru.

Troškvove smještaja u Hotelu Avala u Budvi na bazi punog pansiona u jednokrevetnim sobama i organizovani prevoz na relaciji Podgorica-Budva-Podgorica će pokriti Misija OEBS-a u Crnoj Gori, dok će troškove prevoza iz drugih opština do Podgorice ili Budve, u dogovoru sa učesnicima/ama, pokriti NVO Centar za omladinsku edukaciju.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani mladi od 18 do 30 godina koji žele da saznaju više o ljudskim pravima, rodnoj ravnopravnosti, medijskoj i digitalnoj pismenosti.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili za ovu obuku potrebno je da ispunite aplikacionu formu

ROK ZA PRIJAVU:

15.11.2023.

Detaljnije na:

https://docs.google.com/forms/d/1gSXLNLQrfg3FbU1nWVCkFjqtfKA0wRlo8lxXSQIqdr8/viewform?edit_requested=true