mladiinfo

Online obuka za IELTS testove Queensland univerziteta

Queensland univerzitet iz Australije poziva kandidate širom svijeta koji žele da polažu IELTS testove engleskog jezika da se prijave za online obuku koju organizuje taj Univerzitet.

OBLAST:

engleski jezik

OPIS

Kurs je namijenjen kandidatima koji namjeravaju da polažu IELTS testove engleskog jezika. Univerzitet nudi besplatnu obuku u okviru koje će učesnici imati direktan pristup preko 80 časova interaktivnih materijala za vježbanje, a koji pokrivaju svaku od četiri vještine: slušanje, govor, čitanje i pisanje.

Kurs su osmislili i pripremili iskusni stručnjaci za engleski jezik sa Queensland univerziteta koji je jedan od vodećih svjetskih centara za učenje. Svaki odeljak ovog kursa uključuje multimedijalne prezentacije koje obuhvataju ključne vještine, strategije i tehnike. One su praćene raznovrsnim IELTS vježbama i interaktivnim aktivnostima.

Učesnici mogu odabrati da završe sve jedinice kursa u nizu ili samo određene oblasti. Po završenom kursu u trajanju od osam sedmica ( od pet do deset sati sedmično), kandidati mogu tražiti i sertifikat za koji je potrebno izdvojiti 99 dolara.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja koji su zainteresovani za polaganje IELTS testova.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se vrše registracijom na: https://courses.edx.org/register?course_id=course-v1%3AUQx%2BIELTSx%2B2T2017&enrollment_action=enroll&email_opt_in=false.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Univerzitet u Kvinslendu je jedan od vodećih univerziteta u Australiji i među prvima u svijetu u oblasti poslovnih administracija, rudarskog inženjeringa i životnih nauka u Australiji.

Detaljnije: Online obuka za IELTS testove Queensland univerziteta