mladiinfo

Potrebni nastavnici engleskog jezika peruanskoj SKIP organizaciji

Organizacija Suports Kids in Peru (SKIP) poziva volontere iz čitavog svijeta da se prijave na radnu poziciju nastavnika engleskog jezika u SKIP centru u Peruu.

OBLAST:

edukacija

OPIS

Program je namijenjen svima koji žele da unaprijede svoje vještine koje će im koristiti u karijeri profesora engleskog jezika. U okviru programa, volonteri će naučiti kako da na efikasan način održavaju i planiraju nastavu.

Volonteri će držati časove engleskog jezika u lokalnim školama koje su pristale da budu dio programa. Pored rada u školama, volonteri će raditi i u prostorijama organizacije. U okviru programa, volonterima će biti obezbijeđen smještaj, obuka i jezička i kulturološka podrška, pri čemu je potrebno platiti naknadu za učešće u programu.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja – grupe, porodice i pojedinci. Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji su strpljivi, istrajni i posjeduju interesovanje za rad sa djecom, entuzijazam, kreativnost i energiju. Poželjno je znanje španskog jezika i iskustvo u radu sa djecom.

NAČIN PRIJAVE

Da bi bili dio programa, aplikanti moraju popuniti i preuzeti prijavni obrazac. Popunjeni obrazac je potrebno dostaviti na e-mail adresu: volunteering@skipperu.org.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

SKIP organizacija je osnovana 2003. godine sa ciljem da pomogne djeci koja su u lošoj ekonomskoj situaciji da ostvare svoje pravo na obrazovanje. Cilj organizacije je da se poboljša kvalitet života djece i porodica koje žive na sjevernoj obali Perua.

Detaljnije: Potrebni nastavnici engleskog jezika peruanskoj SKIP organizaciji.