mladiinfo

Američki WHEDco oglašava potrebu za dramskim instruktorom

Korporacija za stanovanje i ekonomski razvoj žena (The Women’s Housing and Economic Development Corporation – WHEDco) objavljuje konkurs za prijem na radnu poziciju dramskog instruktora u Americi.

OBLAST:

dramske umjetnosti

OPIS

WHEDco radni angažman podrazumijeva platu koja se određuje na osnovu iskustva kandidata. Radna pozicija zahtijeva da kandidat bude dostupan od 2:30 h do 5:00 h tri dana nedjeljno od ponedjeljka do četvrtka, počevši od oktobra 2017. do kraja juna 2018. godine.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati svih nacionalnosti, bez diskriminacije na osnovu rase, vjeroispovjesti, religije, boje, pola, nacionalnog porijekla, seksualne orijentacije, vojnog statusa, starosti, invaliditeta, itd.
Kvalifikovani kandidati imaju interesovanje u oblasti drame, obrazovanja i/ili razvoja djeteta. Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji:

– su upoznati sa pravopisom, gramatikom i metodologijom jezika na kojem se podučava
– su dobro organizovani, sposobni za samostalni i rad u timu
– pohađaju nastavu na univerzitetu ili imaju diplomu
– imaju prethodno radno iskustvo u zajednicama sa niskim prihodima
– tečno znaju španski, pored obaveznog engleskog jezika (poželjno).

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: 218afterschool@whedco.org. Potrebno je dostaviti rezime i propratno pismo.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

WHEDco je organizacija za razvoj zajednice koja se zasniva na ideji da svi ljudi zaslužuju zdrave zajednice. WHEDco gradi održive i pristupačne kuće.

Detaljnije: Američki WHEDco oglašava potrebu za dramskim instruktorom

Iz oblasti dramskih umjetnosti predlažemo i Mellon stipendije za PhD istraživanja u inostranstvu