mladiinfo

Pripravnički za studente veterine na Kukovim Ostrvima

Global Nomadic, dobrotvorna organizacija sa sjedištem u Londonu, poziva sve zainteresovane da se prijave za pripravnički program iz oblasti veterine na Rarotonga ostrvu.

 

OBLAST:

veterinarska medicina, biologija, zoologija

OPIS

Pripravnički program je predviđen za trajanje od dvije sedmice do šest mjeseci rada. Program predstavlja idealnu priliku za studente veterine, biologije i zoologije.

Stažisti će učestvovati u raznim događajima, predavanjima i dnevnim veterinarskim aktivnostima unutar i u okolini grada. To podrazumijeva i rad sa mladuncima i brigu o životinjama u zoološkom vrtu. Takođe će učestvovati u akcijama udomljavanja životinja.

USLOVI

Mogu se prijaviti studenti veterine ili kandidati koji posjeduju iskustvo u toj oblasti. Kvalifikovani kandidati ispunjavaju sljedeće uslove:

– kandidat ima (najmanje) 18 godina
– kandidat je spreman da se obaveže na puno radno vrijeme (40 i više sati) u toku najmanje dvije nedjelje trajanja programa
– kandidat ima odlično znanje engleskog jezika
– kandidat ima puno zdravstveno i putno osiguranje
– kandidat je vakcinisan
– kandidat posjeduje adekvatnu vizu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Global Nomadic povezuje ljude sa nevladinim projektima širom svijeta. Omogućavajući mladim stručnjacima da steknu iskustvo i nastave svoju karijeru kroz međunarodna radna mjesta, organizacija podržava NVO-e širom svijeta kako bi unaprijedili izgradnju zajednica.

Detaljnije: Pripravnički za studente veterine na Kukovim Ostrvima

Iz oblasti biologije predlažemo i Dodiplomske stipendije na Lakehead univerzitetu u Kanadi